€5,- KORTING: Wij bestaan 5 jaar!

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er nadat ik mijn product heb besteld?

U zult een email ontvangen met daarin een link naar een Track ID (waarmee u de voortgang van de bestelling kunt volgen) en een factuur.


Wat gebeurt er als het aantal likes, volgers, plays en views in de toekomst zakt?

Het kan voorkomen dat het aantal likes, views en volgers afneemt in de toekomst. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien dit het geval is. Wij zullen het aantal views, volgers en likes bijleveren als deze zijn gezakt binnen 30 dagen na aankoop.


Waarom voor deze website kiezen?

Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijs. Dit is echter niet het enige, wij verlenen goede en snelle support, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Vele artiesten, bedrijven, bloggers, journalisten en websites zijn u al voorgegaan in het gebruiken van onze diensten. Wij hebben veel ervaring, tot op heden hebben wij miljoenen Youtube views, Facebook likes, Twitter volgers en SoundCloud plays geleverd. Wij leveren onze dienste aan klanten verspreid over heel Europa, door deze grote hoeveelheid klanten kunnen wij onze dienste tegen de laagst mogelijke prijzen aanbieden. Ondanks onze vele klanten doen wij ons best om elke individuele klant tevreden te houden.


Nemen jullie ook bestellingen op maat aan?

Ja, dat doen we. Als u een grote bestelling heeft die een special prijs verdient, neem dan gerust contact met ons op via info[at]deranova.com.


Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn?

Social media promotie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij hebben onze methodes de afgelopen 2 jaar verbeterd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze productie kosten worden relatief steeds lager dankzij onze groeiende klantenkring. Wij kunnen niet teveel in detail treden over onze methodes, vanwege concurrentie.


Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:
- PayPal
- iDeal
- MisterCash
- Sofort Direct eBanking